Sztárok

Nagy súllyal született Czippán Anett kisfia

Megszületett Czippán Anett kisfia. Mindketten nagyon jó egészségnek örvendnek, a szülésnél sem akadtak problémái, minden simán ment.

Czippán Anett élete nagyon boldog szakaszhoz érkezett: végre megszületett a kisfia, akit már nagyon várt. A kismama többször is megmutatta szépen gömbölyödő pocakját, és a terhesség ellenére szinte egy dekát sem hízott a pici súlyán kívül. A műsorvezetőnek már van egy kisfia, és a második babával kapcsolatban is csak az volt a lényeg, hogy egészséges legyen, azonban meglepődött, amikor megtudta, hogy ismét kisfia lesz. Az újdonsült kismama a Blikk-kel osztotta meg a szülés utáni pár nap élményeit. 

A világ tetején! @rs_butor @etsberger

Czippán Anett (@czippananett) által megosztott bejegyzés,

„Nagyon jól vagyunk, minden sínen van. Birkózunk a szoptatási kérdésekkel, de úgy tűnik, hogy menni fog, nem adom fel. Azt látni, hogy az apukája sír a boldogságtól, nagyon felemelő. Már a pocakban éreztem, hogy vasgyúró gyerek. Amikor megszületett, akkor néztük, hogy milyen nagy, 3950 gramm, elég nagy. Nagyon örülünk neki, hogy egy ilyen kis tündéri baba érkezett hozzánk. Arra nem jöttünk még rá, hogy kire hasonlít, az majd kiderül” – mesélte Czippán Anett, aki azt is elárulta, hogy csütörtök reggel mehetnek haza a kórházból. Korábban már azt is megtudtuk, hogy a picit Somának nevezték el a szülei.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top