Sztárok

Búcsúzik a tévézéstől Szabó Zsófi

Szabó Zsófi nemsokára anyai örömök elé néz, így egy ideig elbúcsúzik a képernyőtől. A műsorvezető reméli, hogy anyaként is megállja majd a helyét.

Szabó Zsófi pillanatokon belül szülhet, már hatalmas a pocakja, pedig sokáig sokan támadták azzal, hogy nem gömbölyödik a hasa. A műsorvezető terhesen is vállalta a Konyhafőnök VIP-t, ami nem éppen egy kismamának való terep, több összetűzése is volt a műsor során. Szerencsére nem volt semmi baj a forgatások alatt, nemrég pedig azt is elárulta Zsófi, hogy mi lesz az első dolga a kisbabájával. Most egy újabb bejelentést tett: elhagyja a képernyőt és egy ideig nem tér vissza.

„Ma egy kis időre búcsúztam a Story extrától. Jövőre lesz 2 éve, hogy elindult a műsor, és több mint 400 adást vezettem eddig. Hiányozni fog a stáb és persze az is, hogy mindig képben voltam a sztárhíreket illetően. Most egy másik feladat vár rám, és remélem, anyukaként is helyt fogok állni” – írt a fotóhoz Szabó Zsófi, aki a napokban egy múltbéli hibájáról is vallott

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top