Sztárok

Turkálóból öltözik Csősz Boglárka

Volt már olyan, hogy Csősz Boglárka egy vásárlás alatt elköltött 20-30 ezer eurót, most viszont ennek a töredékéért, 30 ezer forintért vásárolt, mégpedig egy turkálóban, és nagyon élvezte.

Ezen a héten a Feleségek luxuskivitelben szereplői versenyeznek a Stíluspárbajban a Sony Maxon, azonban mindössze harmincezer forintot kapnak, így életükben először még használtruha-üzletben is vásárolnak, ha győzni akarnak. Lakatos Márk műsorába érkezik Csősz Boglárka, Köllő Babett, Smaltig Dalma, Vasvári Vivien, az ötös fogatot Babett barátnője, Koleszár Annamária teszi teljessé, mivel Farkas Rita nem ért rá. Kiborulásban, őszinte hisztikben és furcsa szagokban garantáltan nem lesz hiány a héten.

Köllő Babett a Stíluspárbajban

A Feleségek luxuskivitelben szereplői köztudottan nem a spórolásról híresek, így nehéz feladat elé állítja őket Lakatos Márk: 30 000 forintot ad a hölgyeknek egy olyan stílusos szett összeállítására, amely megállja a helyét akár egy luxus üzleti vacsorán is. A feleségek persze ezúttal sem rejtik véka alá véleményüket.

Köllő Babett így reagál, amikor megtudja, hogy mekkora összegből kell vásárolnia:

Az egy fél sál!

De Csősz Boglárkán is kifogott a feladat:

30 ezer forintból egy szép harisnyát szoktam venni. 

Vasvári Vivien elmondása szerint cipőket 300 ezer forinttól, táskákat 600 ezer forinttól vásárol, így ezúttal neki sem lesz könnyű dolga.  

Smaltig Dalma, Köllő Babett, Koleszár Annamária és Vasvári Vivien a Stíluspárban együtt kritizálhatták Csősz Bogi ruhapróbáját

A feleségek a műsor alatt őszinte kritikával illetik egymás szettjeit, a hetet Csősz Bogi nyitja, akit nem kímélnek a hölgyek:

  • „Úristen, azt tedd vissza, olyan, mint egy csöveskabát.”
  • „Hogy néz ki benne? Ilyenben járnak koldulni.” 

Persze Bogi sem bírja ki szó nélkül: „Azt gondolom, hogy a lányok többsége, mivel nem jár sokat üzleti vacsorákra, vagy nem olyan körökben mozog, így egy picit el fogják lőni a dolgot. Vagy túl szexis lesz, vagy túl snassz.”

Csősz Boglárka a Stíluspárbajban egy turkálóban vásárolt, és élvezte

Bogi a műsorban mindent bevet a győzelemért, még a vásárlókat is befogja kisegítőnek. A héten lesz, aki fel akarja adni a versenyt, aki mosodába viszi a használt ruhát, de olyan is, aki maga áll neki kivasalni a szettjét, sőt olyan is, aki életében először vissza kell, hogy vigyen valamit az üzletbe, mert kiderül, hogy mégse futja rá.

A Stíluspárbaj második évadának újítása, hogy Márk egy kérdést tesz fel, a leggyorsabb helyesen válaszolónak értékes előnyt szerezve ezzel. A feleségek közül Csősz Boginak sikerül eltalálnia a helyes választ, így ő élvezheti az előnyt, illetve kijelölheti, hogy kinek nehezítse meg a vásárlását. Márk persze a feleségeket is hasznos tippekkel látja el, a hét fő eseményén, a divatbemutatón pedig – ahol az összes feleség végigvonul a kifutón – értékeli majd a teljesítményeket. A fődíjat a feleségek a Magyar Gyermekmentő Alapítvány részére ajánlják fel. A Stíluspárbaj Lakatos Márkkal forgatása még viszonylag felhőtlen hangulatban telt, azóta viszont a feleségek közt kezd elmérgesedni a viszony, a hölgyek a Feleségek luxuskivitelben ma esti évadzárójában igazi válaszúthoz érkeznek.

Stíluspárbaj Lakatos Márkkal második évad november 13-tól minden hétköznap 18:30-kor a Sony Maxon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top