Sztárok

Megyeri Csilla kutyahúskóstolós videója nagy talány

Már most valószínű, hogy Megyeri Csilla mondataiból lassan egy saját Ázsia Expressz-szótár áll össze. Mondjuk, ha biztosra akarunk menni, akkor az étteremben azért inkább egy vietnámi–magyar szótárral próbálkozzunk.

Megyeri Csilla felkészült az ázsiai kalandra, például egy debreceni sminkes ismerős vietnámi párjától nyelvleckéket vett indulás előtt. Pontosabban, néhány szót megtanult, amiről azt gondolta, hasznos lehet az úton.

„Ezeket felírtam magamnak egy cetlire, hogy hátha szimpatikusabb vagyok a helyieknek, ha az ő nyelvükön szólok hozzájuk” – magyarázta indulás előtt, és bár a köszönöm, a kérem és a szia szavakkal jól boldogul, ez sok esetben kevésnek bizonyult. Például, amikor az Ázsia Expressz első amulettjátékában a piacon árult halat, és próbálta a helyieket nyugalomra inteni, majd közölte: „It’s a káosz!”

De ott volt, amikor a vietnámi asszonytól tanult főzni, és szeretett volna neki segíteni a konyhában. 

@csillamegyeri és a kuty-kuty 😃🍚🍨🍽

Ázsia Expressz (@azsiaexpressztv2) által megosztott bejegyzés,

Most pedig Molnár Csilla Ázsiában bevállalta, hogy megeszi, amit a tányérjába szedtek, noha azért benne is felmerült: vajon milyen állat húsát eszi? Igyekezett kideríteni, hogy malac- vagy, mondjuk, kutyafalatokat kapott, de ebből a videóból mi nem jöttünk rá, mi volt a válasz.

Szerinted Megyeri Csilla kutyahúst kapott?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top