Sztárok

Durván lejáratták Schobert Norbit

Egy blogbejegyzés szerint Schobert Norbi egyáltalán nem ért ahhoz, amit csinál. De a bejegyzésben szereplő képekkel komoly gond van, Norbi egyik rajongója szerepel rajtuk, és nem a szerző...

Egy blogbejegyzés szerint Schobert Norbi módszere egy fabatkát sem ér, ellenben létezik egy fogyasztócsepp, amely csodákra képes. A őt alázó sorokra az a nő hívta fel Norbi figyelmét, akinek ellopták a fotóit, és felhasználták a bejegyzéshez.

A cikk szerint a szerző a fitneszguruhoz fordult súlyproblémái miatt, személyesen találkoztak, majd Norbi kialakított neki egy étrendet, ám az illető hiába edzett és táplálkozott az előírtaknak megfelelően, nem mentek le a kilók. Ekkor a kitalált történet szerint hitelt vett fel, hogy meg tudja vásárolni a termékeket, ám amikor két és fél hónap után csupán egyetlen kilót adott le, felhagyott a módszerrel. Csodával határos módon ezután talált egy fogyasztócseppet, amellyel egy hónap alatt 15 kg-ot adott le – foglalja össze a leírtakat a Blikk. Schobert Norbi pert fontolgat.

„A minap írt nekem egy hölgy, aki saját állítása szerint nagyon kedvel és tisztel engem, hogy nézzem meg ezt a bejegyzést. Az első pillanattól tudtam, hogy ez hazugság. Ha valóban létezni bármilyen fogyasztószer, csepp vagy tabletta, akkor biztosan nálam is lehetne kapni, nem vagyok én a pénz ellensége, de ilyen nem létezik. Nem elég, hogy valaki ennek az ellenkezőjét próbálja meg elhitetni, de még engem is lejárat. Azt hiszem, egy rendőrségi feljelentés lenne a legjobb döntés” – mondta a lapnak Schobert Norbi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top