Sztárok

Csodaszép menyasszony volt Serena Williams

Azután, hogy néhány hónapja életet adott kislányának, a teniszcsillag, Serena Williams pénteken hozzáment gyermeke édesapjához, a Reddit-alapító Alexis Ohanianhoz.

Serena Williams és Alexis Ohanian csütörtökön a louisianai New Orleansban mondta ki a boldogító igent, amit aztán egy Szépség és Szörnyeteg-témájú lagzin ünnepeltek meg. A nem mindennapi eseményről – melyen a közvetlen családtagok és barátok mellett számos híresség is részt vett, többek között Anna Wintour, Beyoncé és Kim Kardashian is – a büszke férj, Alexis Ohanian osztott meg képeket az Instagram-oldalán.

🎠 📸 @melbarlowandco @allanzepedaphotography

Alexis Ohanian Sr.🗽 (@alexisohanian) által megosztott bejegyzés,

Alexis az egyik képhez azt írta feleségének: „Te vagy a legnagyszerűbb ember, akit csak ismerek! És nem csak a sportról beszélek, fantasztikus anya és feleség vagy!” – írta, majd a vallomásban hozzátette, alig várja, hogy Serenával további fejezeteket éljenek meg saját tündérmeséjükből.

„Csak most tudatosult bennem, hogy egész életemben erre a pillanatra vártam. Hogy minden, amit eddig csináltam, a karrierem, amire annyira büszke voltam, eltörpül amellett, amit most csinálunk.”

Official. 📸 @melbarlowandco @allanzepedaphotography

Alexis Ohanian Sr.🗽 (@alexisohanian) által megosztott bejegyzés,

A 36 éves Serena Williams és a Reddit-alapító Alexis Ohanian tavaly decemberben jegyezték el egymást, miután 15 hónapon keresztül a legnagyobb titokban randevúztak. A párnak két hónapja született meg első gyermeke, Alexis Olympia Ohanian Jr.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top