Sztárok

Nagy Feró: Szerencse, hogy nem lettem öngyilkos

Nagy Feró életét könyve alapján színpadra is vitték, a darabban ő maga is szerepel. A zenész múltbéli sérelmeiről is beszél – írja a Blikk.

Nagy Ferónak életét önéletrajzi könyve alapján színpadra is vitték, a zenész is szerepet kap a darab végén.

„A darab végén még szerepelek is benne. A darab a könyvem alapján készült, így rólam, az életemről szól. Időnként megdöbbentő. Szerencsére a darab a könyvem könnyed hangulatát adja vissza, ami persze nem azt jelenti, hogy nevetünk, amikor a rendőr megpofoz. Senkit nem akarunk megsérteni, csak el akarjuk mondani, hogy én így éltem meg, én így láttam” – mondta Nagy Feró, aki őszintén vallott életének nehéz időszakáról.

„… Nem véletlenül voltam depressziós évekig. A kilátástalanság, a mellőzöttség ­miatt nagyon a padlón voltam. Szerencse, hogy nem lettem öngyilkos, mert a depresszió sokszor azzal jár. Már úgy fogom fel, hogy egy kirándulás volt, élmények gyűjtése, tapasztalat arról, hogy miként működik a világ körülöttem. Az van, hogy ha sokáig a világ terhére vagy, akkor a világ pofán vág” – mondta a zenész, aki már nem tartja magát a nemzet csótányának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top