Sztárok

Bemutatták a Celeb vagyok, ments ki innen! új évadának szereplőit

Nemsokára újraindul az RTL Klub egyik sikerműsora, a Celeb vagyok, ments ki innen! Idén is színes a felhozatal a szereplők között, néhány egészen meglepő név is akad a listán.

2014 után nemsokára újraindul az RTL Klub egyik legnézettebb műsora, a Celeb vagyok, ments ki innen! A legnagyobb változás a műsorvezetőket érinti, hiszen mint nemrég kiderült, a csatorna leváltotta Sebestyén Balázst és Vadon Janit, helyettük Kiss Ramóna és Puskás Peti vezetik majd a műsort. Éppen ezért az X-Faktor fináléjában már nem vesznek részt, ugyanis a Celeb vagyok, ments ki innen! még azelőtt elstartol. Az utóbbi pár hétben több esetleges szereplő neve is napvilágot látott: az RTL Klub állítólag tárgyalt Cicciolinával, és szó volt róla, hogy Gáspár Evelint is szerették volna bevonni, de ő nem fogadta el az ajánlatot. Aztán egy nappal a nagy bejelentés előtt kiszivárgott három név: Anger Zsolt, Cicciolina és Köllő „Luxusfeleség” Babett is utazik a dzsungelbe.

A 2014-es évad szereplői. Fotó: RTL Klub

A legutóbbi szériát egyébként Molnár Andi nyerte, amit a második helyezett Baukó Éva nem tudott elviselni, így utólag egy csomó titkot megosztott vele kapcsolatban. „Nemcsak én dohányoztam a döntősök közül, de Andi is, a különbség csupán annyi, hogy ő mindig ott cigizett, ahol a kamera nem látta, így nem tudott bekerülni az adásba. Egyébként azt gondolom, hogyha én nem konfrontálódtam volna vele, akkor nem került volna bele a »körforgásba«” – mondta a ValóVilág egykori emblematikus alakja.  

A legutóbbi szériát Molnár Andi nyerte

Bár a csatorna eddig nagyon jól titkolta az újabb évad szereplőit, most végre lehullt a lepel. 

Íme, a 2017-es Celeb vagyok, ments ki innen! szereplői:

Alexa

Anger Zsolt

Cicciolina

Herczeg Zoltán

Kabát Péter

Köllő Babett

Lukács Mikike

Pintér Tibor

Pumped Gabo

Survivor Klaudia

Tóth Andi

Wossala Rozina

 

A műsor november 27-én indul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top