Sztárok

Keresztes Ildikó elvenné magát feleségül?

Külföldön egyre divatosabb, hogy ha valaki egy bizonyos korig nem talál maga mellé társat, elveszi saját magát. Nos, Keresztes Ildikó ebben a témában is otthon van.

Bár nyáron úgy tűnt, Keresztes Ildikó újra összejött exével, Kicska Lászlóval, most mégis egy nagyon érdekes, megosztó témában szólalt meg a BEST magazinban. Külföldön már egy ideje nagy divat, hogy a tartósan szingli nők egy idő után feleségül mennek saját magukhoz. Keresztes Ildikó is megosztotta a véleményét ezzel a témával kapcsolatban. 

„Egy nő éppen ugyanannyira lehet boldog férfi nélkül, mint amennyire egy férfi nő nélkül. Az embernek önmagával kell jóban lennie, egyedül, mások nélkül teljes, kerek egésznek lennie. Azért nem furcsa, ha egy nő úgy dönt, hogy önmagát veszi el, mert mindenki elsősorban a saját boldogságának kovácsa és a felelőse is egyben” –nyilatkozta a lapnak Keresztes Ildikó. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top