Sztárok

A színpadról fenyegette meg a nézőtéren nőket taperoló férfit a popsztár

Felkerült egy videó Drake szerdai, Sydney-ben tartott koncertjéről, amelyen a rapper valakit leüvölt a közönség soraiban, amiért a nőket fogdossa. Drake megfenyegette az illetőt, hogy „szétrúgja a seggét”, ha ezt nem hagyja abba.

„Ha nem hagyod abba a csajok fogdosását, odamegyek és szét***lak. Ha tovább taperolod őket, odamegyek és szétrúgom a seggedet” – fenyegetett meg a kanadai rapper a közönségében valakit, miután azt látta a színpadról, hogy egy férfi nőket taperol. Leállította a zenét („Stop that shit”), majd lehordta az illetőt. A szerda esti, Sydney-ben tartott koncertjén ezzel a kis intermezzóval Drake teljesen lekenyerezte a közönségét, a tömeg üdvrivalgásban tört ki szavai hallatán.

Nem Drake az egyetlen, aki koncert közben teremti le valamelyik rajongóját, mert észreveszi, hogy nőket zaklat. Legutóbb októberben egy brit rapper, Loyle Carner szólított fel valakit a közönségéből, hogy menjen el a koncertről, mert nem tűri a szexista kommentjeit. Augusztusban a brightoni metálzenekar, az Architects frontembere teremtett le koncert közben egy férfit, aki taperolt egy crowdsurfingelő nőt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top