Sztárok

Csodaszép nevet kapott Csipes Tamara kislánya

Már csak napok kérdése, és megszületik az olimpiai bajnok kajakos, Csipes Tamara gyermeke. A sportoló elmondta, hogy már a 39. hétben van, ebből kifolyólag eléggé rapszodikus az élete jelenleg, és nagyon várja a baba érkezését.

Csipes Tamara tavaly olimpiai bajnok lett Rióban a női kajak négyessel. A sportoló azelőtt álmodni sem mert róla, hogy ilyen nagyszerű eredményt érnek majd el. Az ötkarikás játékok után pár hónappal bejelentette, hogy egy ideig felfüggeszti a karrierjét, mert anyai örömök elé néz. Tamara a terhessége 39. hetében van, jövő szerdára van kiírva. A leendő anyuka a kislányáról és a folytatásról beszélt a Mokkában

„Kislányom lesz, és Olíviának hívják majd – kezdte a beszélgetést Csipes Tamara. – Mindenki nagyon várja, még az egyesületemben is nagy az izgalom. A többiekkel is tartom a kapcsolatot, Kozák Danuta is édesanya lett nemrég, és azt mondta, hogy bármi van, nyugodtan fordulhatok hozzá.”

Azért egy kicsit a jövőjére is kitért: „Tervben van a következő olimpia, Tokió a cél. Jövőre már szeretnék versenyezni, hogy ne sok maradjon ki. Szeretném mindkettőt megélni, hogy ne legyen hiányérzetem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top