Sztárok

Borbély Alexandra Nagy Ervinről: sokat tanulok tőle

Borbély Alexandra mindig is nehezen nyílt meg mások előtt, de azt mondja, hogy mióta Nagy Ervin a párja, ez nagyon sokat változott, kizárólag pozitív irányba.

Nagy Ervin tíz évig volt együtt kislánya, Lola anyukájával, de véget ért a szerelem, így elváltak útjaik. Nem adta fel, a kudarctól függetlenül mindig is a család volt számára a fókuszba. Az elválás után pár hónappal ismét szerelembe esett, aztán kiderült, hogy egyik filmbéli partnerével, Borbély Alexandrával jött össze. Nagy Ervin úgy nyilatkozott a színésznőről, hogy ő álmai nője, és feleségül szeretné venni. A színésznő ritkán nyilatkozik Ervinnel való kapcsolatáról, most mégis elárult pár dolgot. 

Terápia3✨HBO

Alexandra Borbely (@szandraborbelyova) által megosztott bejegyzés,

„Sokat tanulok a páromtól, lehet, azért is, mert tíz év korkülönbség van köztünk. Ő már mindenen átment, amit én csak most ismerek meg. Azt tanulom Ervintől, hogy sokat kell beszélgetni. Zárkózott típus vagyok, aki mindig magában küszködik a problémáival. Arra tanít, hogy merjek előtte gyengének mutatkozni, nyugodtan mondjam el, ami a szívemet nyomja” – mesélte a BEST magazinnak Borbély Alexandra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top