Sztárok

ÉNB Barbi végre megmutatta a kislányát

Az Éjjel-nappal Budapest szereplője mindig is vágyott gyerekre, ahogy a sorozatban, ugyanúgy a magánéletében is. Mióta Lilien megérkezett, azóta határtalan a boldogsága, mint mondja: nagyon jó baba.

Csákány Mónika pár hónapja jelentette be, hogy kilép az Éjjel-nappal Budapestből, nem sokkal később pedig az oka is kiderült. ÉNB Barbi bevallotta, hogy babát vár a sorozat egyik munkatársától. A sorozatszereplő csodaszép kismama volt, többször is megmutatta gömbölyödő pocakját, amit imádtak a rajongók. 2 hónapja megszületett a kislánya, Lilien, aki egy ideig nem mutatott meg a követőinek, de most végre erre is sor került. 

Először a Fókusz kameráinak engedett betekintést a kislányával közös életükbe, és azt is megtudhattuk, hogy Lilien nagyon nyugodt baba, olyan, akire minden szülő vágyik. ÉNB Barbi azt is elárulta, hogy a kicsi leginkább az édesapjára hasonlít. Mindenesetre valóban nagyon elragadó!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top