Sztárok

Tóth Gabi megmentette egy kismama életét

Az asszony még fotót is küldött Tóth Gabinak kislányáról, aki az énekesnő közbelépése nélkül talán meg sem születhetett volna.

Vezetés közben pillantott meg az út szélén egy kismamát Tóth Gabi, aki a fájdalomtól összegörnyedten állt teljesen egyedül, segítség nélkül. Gabi azonnal megállt, és mivel súlyosnak ítélte a helyzetet, maga mellé ültette a nőt, és egyenesen a kórházba vitte.

Az eset kilenc éve történt, Gabi azért idézte most fel, mert tegnap kapott az asszonytól egy levelet és egy fotót: az anyuka megmutatta neki kilencéves, mosolygós kislányát. Mint kiderült, a lány Gabinak köszönheti az életét. Édesanyjának méh-összehúzódásai voltak, mikor az énekesnő rátalált, sürgősen méhlazítóra volt szüksége.

Nagyon sokan leblokkolnak, és bepánikolnak, ha ilyen krízishelyzetbe kerülnek, de ilyenkor tudatosulnia kell, hogy az adott embernek szüksége van rám és a segítségemre. Telefon mindannyiunknál van, ha úgy érzem, hogy én nem tudok segíteni, akkor is meg kell állítani valakit, hogy hívjon segítséget

– mondja az akkor 22 éves Tóth Gabi, akinek már csak egy saját baba hiányzik az életéből.

A kislány édesanyja azóta is hálás Gabinak, úgy érzi, az életüket mentette meg, nyilatkozta a Borsnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top