Sztárok

Megyeri Csilláék egymilliót adtak át Kulcsár Edináéknak

Nem semmi szerencse kellett ahhoz, hogy Kulcsár Edina és Csuti egymilliót kapjon. Nem lebecsülve a kitartásukat, nagy szerepe volt a történetben a társaik nagylelkűségének.

Számos meglepetés volt már eddig is az Ázsia Expressz kapcsán, de a tegnapi amulett játékban gyakorlatilag mindenkiről kiderült valami. Először is, amikor Cseke Katinka és Pallavicini Zita lemondott a lehetőségről, mert felmérték: sérült kézzel semmi esélyük nem lenne nyerni. Ezzel Kulcsár Edináék bekerültek a versenybe. Aztán az Ázsia Expressz férfi párosa, Ambrus és Berki, akik nem éltek az erőfölényükkel, pedig a zsákkal verekedésben Berki nagy valószínűséggel könnyűszerrel leverte volna a szépségkirálynőt. 

És végezetül ott vannak Megyeri Csilláék. A párosból Molnár Zsolt küzdött meg Csutival az amulettért, de Zsolti úgy érezte, szétment a keze a verekedésbe, és nem akarta túlfeszíteni a húrt, éppen ezért feladta a küzdelmet. 

Mivel a tét nagy, hiszen az amulett játékok során szerzett pénz Berkiéken kívül mindenkit motivál, külön meglepő volt, hogy Csilláék, akik győzni jöttek az Ázsia Expresszbe, önként kiszálltak. 

Megyeri Csilla és Molnár Zsolt valamint Kulcsár Edina és Csuti kerültek be legutóbb az Ázsia Expressz amulett játékának döntőjébe

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top