Sztárok

Majka kiborította Várkonyi Andreát

Nem vett részt semmilyen képzésben, Majkának alapból jó érzéke van ahhoz, hogy kicsit felbolygassa maga körül a mindennapokat. Néha csak azzal, ahogyan kérdez.

Majkának van érzéke ahhoz, hogy kiborítson másokat, néha csak azzal, hogy felvállalja a véleményét, mint mondjuk éppen ma. Ahogy a Magyarország Kúl megírta, Majka nekiment a kereskedelmi rádióknak, ami persze egy sokkal komolyabb történet, mint ami most következik. Bár abban egyforma a két sztori, hogy Majka mindkét esetben lényegében csak kérdez.

Majka, Várkonyi Andrea és Hevesi Kriszta az 50 milliós játszmában

„Kicsit haragszom most rád, mert kiborítasz teljesen. És direkt csinálod” – kezdte Várkonyi Andrea, aki az 50 milliós játszma felvétele során nehezen viselte, amikor Majka megpróbálta őt és Hevesi Krisztát elbizonytalanítani. 

Majka és Várkonyi Andrea az 50 milliós játszmában

„Alapból ilyen vagyok, nem direkt csinálom” –válaszolta a műsorvezető, és hozzátette, hogy nem tud erőlködésből kedves lenni. A csipkelődés amúgy az egész műsort végigkísérte, de Várkonyi Andreáék végül nem távoztak üres kézzel. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top