Sztárok

Győzike: „Háborút fogok indítani”

Gáspár Győző ellen a NAV vizsgálatot folytat, és a showman állítása szerint még nem született jogerős ítélet, ők a Kúria döntésére várnak. Ennek ellenére megalázó helyzetbe hozták, amiről Győzike ma reggel is beszélt.

Nem tudja máshogy behajtani az adósságot a NAV, ezért nyilvános árverésre bocsátják Győzike bútorait, amivel a showman szerint hatalmas hibát követnek el, hiszen nem az ő tulajdonát árverezik. 

De a NAV elviszi a komplett konyhabútort is, a bárszekrényt és két bőr ülőgarnitúrát. A nyilvános árverés Gáspár Győzőék otthonában lesz. „A lakás és a benne lévő bútorok nem is a mieink, hanem Eveliné, mi csak használhatjuk. Én már nem értem, hogy mit akarnak tőlünk, ennél jobban nem lehet már minket megalázni. Ha elveszik a bútorainkat, akkor mi majd visszaszerezzük a bíróságon” – mondta Győzike tegnap, ma pedig az ügyvédjével együtt mesélt arról, hogyan is áll a helyzet.

Gáspár Győzike a Mokkában beszélt a NAV történetről

Azt tervezem, hogy megvárom a jogerős ítéletet, és ha a Kúria döntése az lesz, hogy bűnös vagyok, akkor vigyék. Ha pedig a Kúria úgy dönt, hogy nem vagyok bűnös, akkor egy olyan szintű háborút fogok indítani, mert lelkileg tönkretették Gáspár Evelint, Gáspár Virágot, Gáspár Beát, Gáspár Győzőt.

Gáspár Győzike ügye az ügyvédje szerint

A Mokkában Győzike ügyvédje elmondta, hogy az adótartozás bírságokkal, minden késedelmi pótlékkal, és kamattal együtt 38 millió forint. Bár az ügyben jogerős ítélet van, a végrehajtást el lehet indítani, a Kúria döntését inkább célszerű lett volna megvárni, mert adott esetben az elárverezett dolgokat vissza kell juttatni a családnak. Az eljárásról és az egész ügyről a Gáspár család ügyvédje részletesen mesélt a Mokkában: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top