Sztárok

Benkő László úgy érzi, túl van a nehezén

Sikeres műtétet hajtottak végre Benkő Lászlón, akinél áttétet sem találtak az orvosok.

Egyelőre ágynyugalomra van szüksége Benkő Lászlónak tegnapi műtétje után. Az Omega zenészének májáról laparoszkópos eljárással távolították el a daganatos elváltozásokat, az operáció rendben zajlott. „Nem volt semmilyen komplikáció. A műtét alig egy óráig tartott, és csak egy kis vágás van a köldökömnél. Mozognom még nem szabad, nehogy a belső seb bevérezzen, de pár óra múlva már fel szabad állnom” – mondta a zenész a Blikknek.

Az operáció azért volt lehetséges, mert a hetekig tartó kemoterápia következtében összezsugorodott annyira a tumor, hogy el lehessen távolítani. „Úgy érzem, túl vagyok a nehezén. Miután magamhoz tértem, a nővér annyit mondott, hogy minden rendben volt” – mesélte a zenész.

„Még mindig érzem az altatás hatását. Lassan egy napja nem ettem, és még mindig nem vagyok éhes, de ez nem érdekel. Megnyugvást érzek, és alig várom a koncerteket” – fogalmazott kórházi ágyán Benkő László.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top