Sztárok

Balhéznak a Feleségek luxuskivitelben szereplői – most ki a szimpatikus?

Van még csillogás meg pompa, de a Feleségek luxuskivitelben már sokkal inkább arról szól, hogyan fér meg egymással öt nő, ha sok időt töltenek együtt.

Még a forgatás előtt azt mondták a Feleségek luxuskivitelben szereplői, hogy idővel megfeledkezünk a külsőségekről, az embereket látjuk majd, és inkább egy szappanoperához fog hasonlítani a történetük. Hát, igazuk lett. 

Mindegyik szereplőről tudunk mondani negatívak és pozitívat, a csörtéik, vitáik során ugyanúgy kiderült róluk valami, mint akkor, amikor egymás háta mögött beszéltek. Például, amikor Farkas Rita beszél más házasságáról. De akkor is, amikor Vasvári Vivien és Smaltig Dalma feszült egymásnak a gyerekruhák miatt. 

A Feleségek luxuskivitelben forgatásán zajlik az élet

A legutóbbi részben Csősz Boglárka verte ki a biztosítékot a többieknél, egyesével lehordták a színésznőt, és Köllő Babett mellé álltak. A kommenteket olvasva vagy az utcai beszélgetésekbe belehallgatva, mindenki kicsit másnak ad igazat. Egyesek szerint Bogi őszintesége és nyíltsága jó, de néhányan nem veszik a vicceit, mert durvának vagy sértőnek érzik. Ahelyett, hogy ezt neki mondanák, inkább jön a balhé. De aztán van olyan, aki szerint Babett túl drámai, viszont mindkettő nő csupaszív. És sorolhatnánk, hogy Dalma eddig semleges zónában volt, de a botox  miatt azt mondják, hogy könnyen sutba vágta az elveit. Vivien szókimondásánál is értékelik az őszinteségét, de a stílusát nemigen

A Feleségek luxuskivitelben eleje óta feltettük a kérdést, hogy ki a legszimpatikusabb luxusfeleség szerinted. Lassan a műsor végéhez érünk, sok víz lefolyt a Dunán, és kíváncsiak vagyunk: vajon még most is ugyanaz a sorrend, mint az elején? 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top