Sztárok

Csősz Bogi Photoshoppal vékonyítja magát a képein

A Feleségek luxuskivitelben szereplői többször is cikizték már Vivient amiatt, hogy mennyire vékony. Főleg Csősz Bogi, aki, mint kiderült, Photoshoppal retusálja vékonyabbra magát azokon a képeken, amelyeket posztol a közösségi oldalára.

A Feleségek luxuskivitelben szereplői minden adásban legalább ötször egymásnak ugranak ilyen-olyan okok miatt. A legutóbbi részben például Köllő Babett és Csősz Boglárka veszekedett egy sort, de utóbbi már a többi luxuslányba is belekötött korábban. Persze mindig csak őszinte, bár néha kicsit talán túlságosan is az. Bogitól megszokhattuk, hogy mindig tökéletesen fest, most viszont Vasvári Vivi lerántotta a leplet a kis titkáról, amelyet nem valószínű, hogy meg akart osztani a nagyközönséggel. 

Mint láttuk korábban, Vivit mindenki azzal találja meg, hogy mennyire vékony. Főleg Csősz Bogi, aki már százszor elmondta neki, hogy egyen valamit, mert elfogy. Luxus Vivi és Smaltig Dalma most arról beszélgettek, hogy vajon ennek mi az oka, közben pedig megosztották Bogi egyik szépségtrükkjét is. „Saját magát programokkal retusálja le olyan vékonyra, mint amilyen én vagyok. Aki nem akar vékony lenni, az nem retusálgatja magát programokkal” – vélekedett Vivi. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top