Sztárok

A Cápa sztárját is szexuális zaklatással vádolják

Richard Dreyfuss pár napja elítélte a zaklatókat, mikor a fia neve merült fel áldozatként. Jessica Teich író most azonban Dreyfusst magát vádolja zaklatással.

Jessica Teich azt nyilatkozta, Richard Dreyfusszal a nyolcvanas évek közepén több éven át munkakapcsolatban álltak. Ezalatt a Cápa és a Harmadik típusú találkozások sztárja többször is a zaklatás határáig menően flörtölt vele, sőt nem egyszer túl is lépett a határon.

Richard Dreyfuss 2017-ben (fotó: Kevin Winter/Getty Images for Turner/AFP)

Richard Dreyfuss 2017-ben (fotó: Kevin Winter/Getty Images for Turner/AFP)

Teich legdurvább emléke az, hogy Dreyfuss kigombolt nadrággal, álló farokkal fogadta őt a lakókocsijában, a fejét pedig megpróbálta a pénisze felé nyomni. „Nem is tudom, hogyan sikerült olyan közel húznia a fejem a farkához, de azt akarta, hogy szopjam le. Nem csináltam meg, hanem eljöttem” – nyilatkozta az írónő egy friss interjúban. Azt is mondta, Dreyfuss a lakókocsis eset előtt és később is többször próbálta megcsókolni, illetve azt írta neki, hogy örömmel megdugná.

Dreyfuss reagált a vádakra: úgy hitte, kölcsönös volt a flörtölés, de átgondolja minden hasonló jellegű kapcsolatát. Azokban az évtizedekben, a sikerei csúcsán macsó seggfejként viselkedett, és sokat kábítószerezett. A lakókocsis incidensről viszont állítja, hogy nem történt meg.

Richard Dreyfuss a Harmadik típusú találkozások című filmben (forrás: Getty Images)

Richard Dreyfuss a Harmadik típusú találkozások című filmben (forrás: Getty Images)

Richard Dreyfuss neve akkor került elő a mostani zaklatási botrányokban, mikor a fia, Harry Dreyfuss vallotta be, hogy Kevin Spacey őt is kéretlenül fogdosta. Richard Dreyfuss akkor azt írta a Twitteren, hogy nagyon büszke a fiára, amiért ki mert állni a nyilvánosság elé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top