Sztárok

Lakatos Márk belekötött Anger Zsoltba

Csupán két hetük van a Konyhafőnök VIP versenyzőinek, hogy megmutassák a főzési tudományukat, hiszen kiesési szakaszba lépett a verseny. Anger Zsolt ismét balhézik, ezúttal Lakatos Márkkal vesznek össze.

Ahogy nő a tét, és közeledik a verseny vége, úgy lesznek egyre stresszesebbek a Konyhafőnök VIP szereplői. Nagy veszekedéseknek is tanúi lehettünk az utóbbi pár adásban: Dobó Ági az egyik adásban elsírta magát, Polgár Kriszta Szabó Zsófival és Király Petivel is összeveszett, legutóbb pedig Anger Zsolt és Szabó Zsófi között volt nézeteltérés. Előbbi most ismét kitett magáért, ezúttal Lakatos Márkkal volt egy kisebb vitájuk. A zöldek – vagyis Szabó Zsófi, Csordás Ákos és Anger Zsolt – választása a szarvascombra esik, amelynek minden részét szeretnék felhasználni. Bár Ákos bravúros gyorsasággal csontozza ki a húst, a csontok feldarabolásával meggyűlik a baja Anger Zsoltnak. Ezért bárd hiányában egy forralóval csapkodja a kést, ezzel szétvágva a csontokat. A zajongás azonban nagyon zavarja a többieket, különösen Lakatos Márkot, aki szóvá is teszi a dolgot.

„Elnézést, ezt a zajt ez lehetne egy kicsit…” – kezdi a panaszt udvariasan Márk, amire Zsolt azonnal reagál. „Jelentsél fel!” – vágja oda, mire Márk tovább folytatja. „Ez valami szörnyű! Te mindennap ekkora hanggal főztél?!” – kérdezte viccesen Márk, amit Anger azonnal lereagált. „Kész vagyok, ne sípoljál már!” – mondta a színész, akit nem zavart, mekkora hangzavart csap. „Nem volt bárd a pultban, úgyhogy a kést vertem szét az egyik forralóval. Úgy voltam vele, hogy én mindent megteszek a csapatomért és azért, hogy ez a feladat jól sikerüljön” – mondta Anger. Hogy ez így lett-e, kiderül a mai adásból 18:55-től az RTL Klubon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top