Sztárok

Elbúcsúztatták Som Lajost, de a temetés csak később lesz

A régi sérelmeket maguk mögött hagyva, közösen vettek búcsút kollégái Som Lajostól a Rockmúzeumban vasárnap.

Som zenésztársai megtöltötték a Rockmúzeum előcsarnokában rögtönzött „ravatalt”. Egymásnak adták a kilincset a Piramis, a Taurus és más legendás együttesek muzsikusai, hogy megemlékezzenek a kiváló basszerosról, Som Lajosról.

„Tudom, miket mondott rólam, de ennyivel tartoztam. Ha nem lett volna Piramis, belőlem nem lett volna zenész” – mondta a Blikknek Nyemcsók János, arra utalva, hogy Somnak voltak összetűzései a Piramissal távozása után.

Nagy Feró is megjelent, pedig ő állítólag rendesen összeveszett Sommal, mikor kiderült, hogy jelentéseket írt, de ezt sietett megcáfolni: „Ez nem igaz, jó barátok voltunk. Énekesnek is hívott a Piramisba Révész kiválása után. Megijedtem, amikor meghalt, mert ez azt is jelzi, mi jövünk” – fogalmazott a Beatrice frontembere.

Som Lajos temetésére november 17-én kerül sor szűk családi körben, bár néhány rokona azt szerette volna, ha minden rajongó elkísérheti utolsó útjára a zenészt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top