Sztárok

Szikora János pontosan leírta, mit gondol az őt ért zaklatási vádakról

Egy kirúgott büfés bosszújáról van szó Szikora János színházigazgató szerint.

Kátai István színészként nyilatkozott az ATV Egyenes beszéd című műsorában arról, hogy úgy tudja, Szikora János, a székesfehérvári Vörösmarty Színház rendezője évekkel ezelőtt nyilvános helyen fogdosott egy színitanodás lányt. Kátai szerint a lány ellenkezett, amikor a rendező a a combját fogdosta, és a blúza alá is megpróbált benyúlni.

A Vörösmarty Színház igazgatója, Szikora János péntek este a színház oldalán egyértelműen bosszúnak nevezte Kátai rágalmait, aki  szerinte sosem volt a színház színésze.

Ezúton kijelentem, hogy Kátai István soha nem volt a Vörösmarty Színház színésze, ő a Vörösmarty Színház büfése volt, amely szerződését összeférhetetlen, botrányos magaviselete miatt 2016. december 14-én december 31-i hatállyal megszüntettem. Ezt követően több tanú egybehangzó állítása szerint a büfében számos alkalommal ezt kiabálta: „Ezt meg fogom bosszulni!  Ezt nem viszi el szárazon!”

A rendező egyértelmeűn kijelenti, sosem történt olyasmi, amivel a büfés vádolja.

Mindezek fényében a Kátai által az ATV-ben vázolt esettel kapcsolatban kijelentem, hogy ez így a valóságban soha nem történt meg, ilyen jelenetnek én soha nem voltam szereplője, szexuális zaklatás, hatalommal való visszaélés nem történt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top