Sztárok

Ellen Page: „Szexelj vele, és akkor végre rájön, hogy leszbikus”

A színésznőt a rendező az egyik X-man forgatásán alázta porig.

Juno, az Eredet és X-Men filmek sztárja, Ellen Page egy Facebook-bejegyzésben írta le a saját tapasztalatait a forgatások közbeni megalázásokról – szúrta ki a 24.hu. A nagyon személyes posztban a színésznő arról ír, hogyan szólt be neki az egész stáb előtt Brett Ratner sikeres hollywoodi rendező egy forgatás alatt akkor, amikor Ellen Page még nem vállalta nyíltan leszbikusságát. A rendező egy másik nőnek szólt oda mindenki előtt, hogy igazán szexelhetne Page-dzsel, akkor legalább végre rájönne, hogy leszbikus. De nem ez volt az egyetlen eset, amikor megalázták Hollywoodban.

A színésznő leírta azt is, hogy egyszer 16 éves korában egy rendező fogdosni kezdte, és megkérte, kezdeményezzen ő, mert a rendező nem teheti. Illetve beszámolt egy olyan esetről, amikor egy másik rendező megkérte, hogy feküdjön le valakivel, majd azt később mesélje el neki.

Ellen Page azt is leírta, mennyire megbánta, hogy szerepet vállalt Woody Allen egyik korábbi filmjében, és hozzátette, nagyon reméli, hogy a szexuális zaklatással vádolt férfiak szembenéznek a tetteik következményeivel, és végig gondolják,  „mik lennének az ügyvédeik, a millióik és a díszes autóik nélkül”.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top