Sztárok

Szabó Helén 1 mázsára hízott, hogy aztán lefogyjon 40 kilót

Szándékosan és tudatosan hízni 40 kilót? Nyilván nem sokan gondolnak erre, de Szabó Helén úgy döntött, hogy 100 kilóig meg sem áll. Tette mindezt azért, hogy végül a dietetikai programjának használóival együtt csinálja végig a több hónapos diétát, és bizonyítsa, hogy egy kis segítséggel és megfelelően összeállított étkezéssel igenis lehetséges az egészséges fogyás.

A B3 dietetikai program alkotói egy diétás brunch keretein belül mutatták be újdonságaikat – a program alapjául szolgáló termékpalettát. Az egészséges és finom, fehérjedús falatokat egy igen elgondolkodtató kerekasztal-beszélgetés kísérte, ahol Sári Évi moderálásával Nagy Sándor színész, Lakatos Márk és két edző beszélgetett az egészséges fogyás módszertanáról. Az új fogyókúra hatékonyságát bizonyítandó 100 kilóra hízott meg Szabó Helén, aki programjának felhasználóival együtt fogy vissza versenysúlyára.

„Az elmúlt években rengeteg embernek tudtam segíteni az »álomsúly« elérésében, csak pont magamnak nem!” – kezdte a beszámolóját a program kapcsán Szabó Helén, aki saját módszerének népszerűsítése érdekében hízott meg. „Elkezdtem hízni, és a legtöbbet akartam kihozni belőle – úgy döntöttem, hogy meghízok 100 kilósra. Persze vannak nehézségek, például nem tudom felvenni a kedvenc ruháimat, nem bírok végigállni egy teljes napot, de még egy órát sem tűsarkúban, ha sokat kell gyalogolni, lépcsőzni, nagyon gyorsan elfáradok…” – folytatta Helén, aki azt is elmondta, hogy ez mind borzasztóan idegesíti, de a cél érdekében vállalta, hogy a fogyasztókkal együtt tudja végig csinálni a programot, hogy végre valaki a valóságot is megmutassa az olvasóknak, és ne csak a szerkesztett képeket és a tökéletesen megfogalmazott szövegeket lássák egy-egy átalakulás kapcsán.

Lakatos Márk a stílustippjei előtt saját testalkatáról és annak változásairól is beszámolt. „Szeretek enni és sokat enni. Ahogy munkáim, úgy a diétáim is mindig projekt alapon működtek, de ez a jojóeffektus, tudjuk, hogy nem egészséges. Kell a harmónia és az egyensúly, ettől lesz valaki vonzó és nem feltétlen a mínusz 10-15 kilótól” – majd arról is beszélt a stylist, hogy mivel hangsúlyozhatjuk testünket a legelőnyösebben. „Nagyon fontos egy diéta folyamán, hogy szeressük önmagunkat, hiszen, amíg utáljuk, akik vagyunk, addig nehéz bármit is tenni a fejlődés érdekében. Keressük meg azt a pár dolgot, amit a kedvelünk magunkon, és azt hangsúlyozzuk, azt emeljük ki és rögtön sugárzó lesz a megjelenésünk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top