Sztárok

Vita alakult ki Som Lajos temetése körül

Som Lajos temetésén nem lehetnek ott a rajongói, mindezzel nem mindenki ért egyet a családból. Nem sikerült megegyezni.

Som Lajos hetvenéves korában, október 30-án hunyt el. A tragédia után sok feszültség került felszínre. A család nagy, és nem egyeznek a vélemények. A rocklegenda négyszer is nősült. Első felesége az énekesnő Karda Beáta, második Ági, a harmadik Katalin volt. Bea, aki állítólag sokat segített a nagybeteg Som Lajosnak, a közös lányukkal, Nikolettel azért harcolt, hogy a temetés szűk körű legyen a Farkasréti temetőben. 

Som Lajos barátai és utolsó társa, Erzsébet egészen máshogy képzelte a búcsút, és nemcsak a szertartásról, hanem a temetés helyszínéről is vitába keveredtek Karda Beával. Még abban sem jutottak dűlőre, hogy urnás vagy koporsós temetés legyen, ráadásul ők azt szerették volna, ha minél többen tudnák utolsó útjára kísérni a zenészt.

A Bors információi szerint végül Karda Beáta és lánya, Nikolett akarata érvényesül: a szertartáson csak a szűk család és néhány meghívott zenésztárs lesz ott. Som Lajos egyik régi barátja szerint viszont Lajos nem ezt akarná. „Bár erről soha nem beszéltünk, szerintem Lajos nagyobb temetést szeretett volna. Imádta a rajongóit, a nagy társaságot, és azt is tudta, hogy őt is nagyon sokan szerették. Nagy lelke volt” – mondta a lapnak a zenészlegenda régi barátja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top