Sztárok

Louis CK beismerte a zaklatást, és bánja a tetteit

A komikust azzal vádolták, hogy nők előtt maszturbált. Most beismerte a zaklatást, és azt is belátta, kihasználta, hogy felnéznek rá.

Elismerte a vádakat Luis CK magyar származású amerikai komikus, és a sajnálatát fejezi ki. Közleményében azt írja, bánja, amit tett. Louis CK a vádak szerint többször maszturbált vagy maszturbálni akart nők jelenlétében – írja az Index.

A komikus most közölte, ezek a vádak igazak, de akkoriban azzal nyugtatta meg magát, hogy ez rendben van, mert megkérdezte előtte a nőket. Később jött rá, hogy „ha hatalmad van valaki felett, akkor ez a kérés nem valódi kérdés, hanem egy veszélyes kínos helyzet”.

Közleménye szerint lelkiismeret-furdalása van a tettei miatt, és próbál tanulni belőlük. Már tudja, hogy az érintett nők ezután magukkal és más férfiakkal szemben is rossz érzésekkel élnek tovább. Elismerte: kihasználta, hogy felnéznek rá, ez pedig megakadályozta a nőket abban, hogy elmondják a történeteiket.

Nincs az egészben semmi, amit megbocsátanék magamnak.

Hozzátette, hosszú és szerencsés karrierjét eddig azzal töltötte, hogy azt mondott, amit akart. Most viszont hátrébb lép egyet, és hosszú ideig hallgatni fog.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top