Sztárok

Lilu fellép a szexuális bántalmazás ellen

Lilu, Barabás Évi, valamint Görög Zita is csatlakozott a harmadik Playboy Hero jótékonysági kampányhoz. Ebben az évben a hősök mellett a hősnők is szerepet kapnak, olyan fontos társadalmi ügyekre hívják fel a figyelmet, mint a nők elleni erőszak megelőzése vagy a hátrányos helyzetű gyermekek támogatása.

Az ismert közéleti szereplők mellett az üzleti élet meghatározó személyei is szerepet vállalnak: Balogh Péter, Lobenwein Norbert, Csillik Timur, Kutvölgyi Pál és Vardanjan Tigran is egy-egy szervezetet képvisel majd a kampány során. A Playboy Hero párosai az idei évben is nemes ügyeket képviselnek, de az előző évektől eltérően idén nő hírességek is a szervezetek mellé állnak: „A korábbi két kampányban szerettünk volna példaképeket állítani a férfi olvasóinknak, de itt az ideje, hogy ne csak a hősöket, de a hősnőket is bemutassuk, hiszen az életben is együtt dolgozunk világunk jobbá tételéért – kezdte Bus István, a Playboy magazin főszerkesztője. – Szeretnénk továbbra is olyan médium lenni, amely a szórakoztatás mellett a társadalomnak fontos ügyeket is rendszeresen bemutat, segít. Az elmúlt két évben rengeteg pozitív visszajelzés érkezett, elhivatottak vagyunk, hogy a kampány még hosszú éveken át folytatódjék.”

Barabás Évi és Vardanjan Tigran – SOS Gyermekfalvak Magyarországi Alapítványa

A Fókusz és a Portré műsorvezetője, valamint a Fornetti Horeca igazgatója azokért a gyermekekért fog össze, akiknek nem adatott meg a gondoskodó család köteléke. Az SOS Gyermekfalvak 400 gyereknek ad szerető és biztonságos otthont.

Kovalcsik Ildikó Lilu és Csillik Timur – ESZTER Alapítvány

Az RTL Klub népszerű műsorvezetője és a Rendi.hu alapítója a családon belüli erőszak és a szexuális bántalmazás ellen kíván felszólalni, ezért egy olyan szervezet mellé állnak, amely többek között jogi és pszichológiai segítséget nyújt az érintett nőknek.

Görög Zita és Kutvölgyi Pál – Mosoly Alapítvány

A modell és műsorvezető a Group42.hu Flow-Profit csoport alapítójával együtt szeretné megmutatni mindenkinek, hogy egy betegség nem veheti el a gyermekkor csodáit.  A Mosoly Alapítvány 20 éve nyújt segítséget olyan gyerekeknek, akiket betegségük vagy nehéz élethelyzetük megfosztott az örömteli gyerekkortól. A szervezet ingyenes terápiás programjai Budapesten, Debrecenben és Pécsett is elérhetők.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top