Sztárok

Tóth Verának még sosem volt ennyire jó a frizurája

Tóth Veráról a minap derült ki, hogy beül a Sztárban sztár + 1 kicsi egyik zsűriszékébe. Úgy látszik, új műsorhoz új külső is dukál – fantasztikus az énekesnő újítása!

Tóth Vera új feladatot kapott: a tavalyi jó szereplése után felkérték, hogy zsűrizzen a Sztárban sztár + 1 kicsiben, amit ő – Király Viktorral együtt – örömmel elvállalt. Az énekesnőt új alakja arra sarkallja, hogy egyre több egész alakos fotót osszon meg magáról, amelyeken egyébként fantasztikusan mutat. Úgy néz ki, nemcsak az alakja és az öltözködése változott, a frizuráját is megújította – hosszabb és világosabb lett a haja. 

„Kérem a koronámat! A legszebb hajam a legjobb helyről” – írta a Tóth Vera a fotóhoz, amelyet a rajongói sem hagytak szó nélkül. „Szuperül nézel ki Vera, bomba vagy” – szól az egyik komment, ezek szerint nemcsak az énekesnő, de az összes követője meg van elégedve az új külsővel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top