Sztárok

Összetörték Rubint Réka autóját, többmilliós a kár

Csúnyán összetörték Rubint Réka autóját, egy körzeti orvosi rendelő autója hajtott bele a parkoló járműbe.

Rubint Réka éppen a szokásos szerdai edzésén volt a Fáy utcában, amikor megtörtént a baj. Az eset hírére Norbi is azonnal a helyszínre sietett. „Szerencsére senki sem sérült meg, hívtunk rendőrt, gyors és korrekt intézkedés volt, az autókat pedig trailerrel elvitettem, most meg elhoztam Rékát ebédelni; megünnepelni, hogy nem történt baja” – árulta el a Blikknek Norbi, aki azt is elmondta, hogy egy körzeti orvosi rendelő autója ment bele a felesége kocsijába. Állítólag kikanyarodott az orvos kocsija elé egy másik autó, a sofőr elrántotta a kormányt, de amikor a fékre lépett, az beesett, ő meg a parkoló terepjárónak csapódott. „A kocsi nem a sajátom, szponzortól kaptam, van rajta casco, akár többmilliós is lehet a kár” – tette hozzá Schobert Norbi.

„Amikor kimentem az edzőteremből, ott állt egy lelkileg összetört férfi, aki nem győzött bocsánatot kérni, ez egy műszaki hiba volt, nem lehetett sajnos kivédeni. A lényeg tényleg az, hogy nem indultam el előbb. Pont mondtam Norbinak, hogy hiszek a sorsszerű dolgokban, ez az eset valami sokkal rosszabbtól védett meg minket” – vélekedik Rubint Réka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top