nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Újabb botrány: világhírű magyar orgonaművész zaklatta a tinédzsert

Egy most negyvenes éveiben járó édesapa azt állítja, hogy 15 éves korában több ízben is szexuális ajánlatot tett neki egy híres magyar orgonaművész.
NLCafé
f Ajánlom

Egy neve elhallgatását kérő, negyvenes éveiben járó, kétgyermekes édesapa a Hit Rádióban beszélt a tinédzserkorában őt ért szexuális zaklatásról. Elmondása szerint az elkövető egy máig elismert, számos kitüntetést magának tudó, híres magyar orgonaművész – közölte a Hit Rádió.

Az eset akkor történt, amikor az orgonaművésztől a 15 éves, kezdő zenész fiú lehetőséget kapott egy közös fellépésre, ami zenei téren életének csúcsát jelentette. A koncert annyira jól sikerült, hogy a világhírű zenész újabb fellépésre kérte fel. Ekkor került szóba az is, hogy ha úgyis holnap lesz a szereplés, maradjanak közös szálláson éjszakára.

Miután a vacsora után kettesben maradtak, az orgonaművész több ízben is szexuális ajánlatot tett neki – állítja a férfi. Ezeket elutasította, de a beszélgetés éjszakába nyúlóan folytatódott, és a zenész folyamatosan próbálta benne feloldani a gátlásokat.

Másnap olyan helyzetbe hozta az akkor 15 éves fiút a művész, hogy egy erdei séta során akaratlanul is szemtanúja lett egy másik férfi és az orgonista aktusának.

A férfi most azt mondta, nem tudja, a híres zenésznek voltak-e más áldozatai is. „Ezt nagyon nehéz felelősséggel kijelenteni, általánosságban lehet azt mondani, hogy vélhetően nem én voltam az első és az utolsó, akivel kapcsolatban ez eszébe jutott.”

Olvass tovább

{PostTitle}

Megosztás Facebookon