Sztárok

Kerényi Miklós Gábor reagált az őt ért zaklatási vádakra

Ismét megszólalt az őt ért zaklatási vádakkal kapcsolatban Kerényi Miklós Gábor, aki szerint ő csak segíteni próbálta a világot és a művészeket a módszereivel.

Rettenetes támadásoknak nevezi a vele szemben felhozott vádakat Kerényi Miklós Gábor, az Operettszínház bántalmazás miatt felmentett művészeti vezetője. Szerinte pletykák alapján indult ez a lavina, ami nagyon megviselte.

A Borsnak adott interjúban azt mondta az ellene felhozott fenekelésről, fenyegetéséről és ordibálásról: szabálytalan ember, és saját kisugárzásával próbálta segíteni a világot és a művészeket, hogy izgalmasabb dolgokat mutassanak.

Ezekben a dolgokban gyakran megyek el a határokig. Ha valaki ezt másképp látja, vagy eltorzítja, akkor könnyen olyan érzete támadhat, hogy én túlléptem azt a bizonyos vonalat. Én ezt nem érzem, de más gondolhatja így. A módszeremben, amit a Szondi-teszt alapján dolgoztam ki, nagyon komoly lelki és bevallom őszintén, fizikai terhelések vannak. Sok minden történhet egy ilyen tréning alatt, ugyanakkor előre tisztázzuk, hogy semmilyen sérülése nem lehet, és semmilyen szexuális atrocitás nem érheti a tréning alatt.

Kerényi szerint Maros Ákossal sok probléma volt, ezért fenyegette meg, hogy elfenekeli, amibe a táncos belement 1994-ben. Úgy véli, közös megegyezés alapján választotta a módot, semmi erőszak nem volt benne.

A távozott vezető azt is közölte, hogy a feleségét és a fiát is nagyon megviselték a történtek, ám a házastársa, Frankó Tünde nem emiatt van egyedülálló státuszban a közösségi oldalán, hanem mert „ez nálunk mindig egy sajátos játék, mindketten nagyon kedveljük a játszmákat”.

Kerényinek azért kellett távoznia a színházból, mert Maros Ákos színész, táncos arccal, névvel vállalva elmondta: Kerényi Miklós Gábor 1994-ben Szegeden egy kollégiumi teremben elfenekelte őt egy vállfával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top