Sztárok

Először láthatjuk Zalatnay Cini unokáit

Az énekesnő nagyon nehezen fogadta el, hogy a lánya a nőket szereti. Mára feldolgozta, sőt nagyon várja, hogy végre találkozzon Niki szerelmével és a családjával.

Zalatnay Cini nemrég arról vallott, hogy a börtön miatt sok barátját elvesztette, de számára a lánya szeretete a legfontosabb. Bánja, hogy Niki nem a közelben él, de már egy ideje tervezi, hogy meglátogatja őt és az új családját Angliában.

Zalatnay életében fordulópont volt, amikor kiderült, hogy a lánya a nőkhöz vonzódik,

de egy idő után sikerült túljutnia ezen, és közelgő, 70. születésnapjára csak azt kívánja, hogy Niki szerelmével, Alexszel és annak három gyermekével meglátogassák őt. 

„Azt tapasztalom, hogy az emberek sokkal elfogadóbbak, mint gondoltam. Soha egy bántó megjegyzést nem kaptam. Egyébként is az, ami Niki lányommal az utóbbi években történik – hogy nőbe szerelmes, hogy nincs saját gyereke, ajándékba kapott két szép, csoki kisfiút és kislányt –, mi ahhoz képest, amit ő élt át mellettem, amikor börtönbe kerültem. Mégsem szégyellt soha, mindig emelt fővel járt az utcán. Azt gondolom, van mit tanulnom tőle, van miért hálásnak lennem neki” – kezdte a Story magazinnak Zalatnay Sarolta, aki azt is elárulta, már nagyon várja, hogy megismerje lánya szerelmét. 

„Már el is rendeztem, hogyha hazajönnek a születésnapomra, karácsonyra, ki hol fog aludni. A három unokám a vendégszobában, Niki és 33 éves párja pedig a lányom szobájában. Abban reménykedem, hogy mind az öten hazajönnek. Azt tervezzük, hogy karácsonykor valami jamaicai különlegesség kerül az asztalra.” 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top