Sztárok

Nézd Ördög Nóra kimaradt jeleneteit és a dilemmáját – ma indul az Ázsia Expressz

Összesen öt hetet töltött távol Ördög Nóra és Nánási Pál a gyerekeikkel Ázsiában, amikor az Ázsia Expresszt forgatták. De saját kalandjaikat is megörökítették.

Ördög Nóráék ázsiai kalandjairól sok képet láttunk már, de ezekkel csak a felszínt kapargatjuk. Az igazi kraftot a család a saját Ázsia vlogjára tartogatta, és az eddigi részekben mindig sikerült egy kis meglepetéssel szolgálni az Ázsai Expressz forgatásáról. Már az elején kiderült, hogy nem indult minden simán, Nánási Pál édesapja akkor került kórházba, amikor a család útnak indult. Végül a fotós csak egy későbbi géppel utazott a felesége és a gyerekei után. 

Foto: Facebook/Ördög Nóra

Összefoglalva az eddigi részeket, leginkább megható volt Ördög Nóráék kalandozása, de most egészen más oldalukról mutatják meg magukat. 

„Mit is írhatnék…Ezek a jelenetek nem véletlenül maradtak ki a vlogból: vagy a kép, vagy a hang nem százas, vagy hülyeségeket beszélünk. De ez is velünk történt! Holnap este jön az új epizód az Ázsia expressz első adása után!!! Addig itt ez a kis szösszenet” – harangozta be az Ázsia Expressz műsorvezetője a kimaradt jelenetekből összerakott vlogot. És egy fontos kérdésben te is szavazhatsz, mielőtt megnézed, Ördög Nóra és a férje néhány pohárka után hogyan dilemmázott a vlog nevén, amely elég egyedire sikerült akkor, de aztán elvetették. 

Most pedig szavazz! A műsorvezető már feltette ezt a kérdést az oldalán, ott már megvan a javaslat, de te mit gondolsz? 

Ördög Nóra és Nánási Pál Ázsia Expressz vlogjával mi legyen?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top