Sztárok

Nagy Réka a szexuális zaklatásról vallott

A közelmúltban egyre több nő döntött úgy, megtöri a csendet, és bátran vállalja korábbi sérelmeit. Ennek kapcsán kérdezte Várkonyi Andi Nagy Rékát, aki őszintén mesélt arról, milyen elképesztő tapasztalatai voltak modellpályafutása során.

Az utóbbi időben több befolyásos emberről is kiderült, hogy a csillogás mögött nem volt minden rendben. Harvey Weinstein ellen már 93 nő vallott, Marton László ellen is többen felszólaltak már, a legújabb botrány pedig Kerényi Miklós Gábor körül bontakozik ki, hiszen őt is megvádolták szexuális zaklatással. Hétfőn pedig jelentkezett egy férfi, Maros Ákos, akit annak idején a Miss Saigon próbáin bántalmazott Kerényi. Éppen ezért az elmúlt időszakban egyre több helyen téma a szexuális zaklatás, legutóbb Nagy Réka, Király Viktor exe beszélt a modellvilág sötét oldaláról. 

„Mindig próbáltam jégkirálynő maradni, hogy inkább ezt mondják rólam, mint az ellenkezőjét. Ennek ellenére tudtam egy-egy férfiről, hogy ő olyan, akinek a segítségével a lányok jobb pozíciót akarnak szerezni. Vállaltam, hogy bunkó voltam, és nem néztem rájuk, de el akartam határolni magamat ettől az egésztől. Több munkát is buktam emiatt… Laktam együtt olyan lányokkal külföldön, akik nagyon szegény családi körülmények közül jönnek, és kilátástalan az életük. Ők mondták, hogy szokjam meg, hogy az ügynökség vezetője többször is feljár hozzájuk, és megmasszírozza őket. Én kimondottan ellene voltam, ez nem normális dolog! Nem mertek nemet mondani, megkaptak mindent, ebben látták a kiutat. Sajnos rengeteg olyan van, aki visszaél a hatalmával, de erről nagyon nehéz beszélni is” – vallotta Nagy Réka a Micsoda Nők!-ben. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top