Sztárok

Király Viktor mindenképpen győztes

Király Viktor elmesélte, hogyan élte meg szereplését a Sztárban sztárban, és szó esett a szerelméről is.

Király Viktor a Sztárban sztár indulásakor még attól félt, hogy megtalálja-e a helyét a műsorban. „Tartottam attól, hogy tudok-e majd más bőrébe bújni, de felesleges volt. Imádom a műsort, ajánlom mindenkinek. Jó feladatokat kaptam, és arra vigyáztam, hogy amit csinálok, ne olcsó poén legyen, hanem igényes humor. Visszanézve, Charlie volt a legnagyobb kedvencem, aztán Prince és Rag’N’Bone Man, a kövér szakállas énekes – sorolja az Király Viktor a Borsnak, és azt állítja, bár nagyon is esélyes, nem gondol a győzelemre: „Nekem mindig is az volt a fontos, hogy bekerüljek a döntőbe. Az már nem zavar, mi lesz a végeredmény, akkor is győztem.”

A Sztárban sztár élő adásaira a szerelme is elkíséri az énekest. „Nagyon szeretem, hogy ott van. Jó érzés az első hangot úgy énekelni, hogy látom, ott ül a közönség soraiban. Ránézek mindig. Egy pillantás, kis szemezés mindig megy. Kimondottan szimpatikus, hogy hétről hétre milyen szörnyű látványt nyújtok, és mégis velem van” – mondta viccesen Király Viktor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top