Sztárok

Milliókat talált a vécétartályban Dömsödi Gábor

Ötmillió forintot talált a vécétartályában Dömsödi Gábor, aki azt is sejti, hogy kerülhetett a jelentős mennyiségű pénz a mellékhelyiségbe.

Egy kis hang azt súgta a napokban Dömsödi Gábornak, hogy vizsgálja meg alaposabban lakásának vécétartályát. A tévés engedett az ösztöneinek, majd egy ötmillió forintot rejtő zsákot halászott ki a vízből.

MTI Fotó: Komka Péter

Az ügy előzménye, hogy Dömsödiék szomszédját fél éve egy árus akarta átverni egy aranytömbbel. Az árust a gyanakvó szomszéd bezárta a lakásába, míg az aranytömböt bevizsgáltatja. Csakhogy a csaló nem maradt a lakásban, hanem a vételárként adott ötmillió forinttal átmászott Dömsödiék erkélyére, majd bejutott a lakásukba is. Itt fogták el a rendőrök, de pénzt nem találtak nála. Akkor azt gyanították, hogy ledobta az erkélyről.

Forrás: police.hu

Dömsödi Gábornak az lett gyanús, hogy az épp szabadlábon lévő elkövető azzal kereste meg a közös képviselőt, hogy szívesen megtérítené az okozott kárt, de azt mindenféleképp személyesen kell felmérnie, a helyszínen. S bár a lakást az incidens után alaposan átnézték, a vécétartályba nem néztek bele. Most viszont igen, és meg is találták az ötmillió forintot – számolt be a nem mindennapi esetről a Blikk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top