Sztárok

Czapáry Veronika: Kerényi 11 áldozatáról tudok név szerint

Az írónó azt állítja, csak ő legalább 11 olyan emberről tud, akit a művészeti vezető molesztált. A legfiatalabb 13 éves volt.

Súlyos vádakat fogalmazott meg az Operettszínházból kirúgott Kerényi Miklós Gáborral szemben az ATV-ben Czapáry Veronika írónő, ezzel tovább folytatódott a legutóbb kirobbant zaklatási ügy. Czapáry Veronika oknyomozóként vetette bele magát a vélelmezett szexuális áldozatok felkutatásába, mivel gyerekkorában maga is áldozat volt, az apja molesztálta.

Az írónő szerint az egész Operettszínház meg van félemlítve, hogy amennyiben bármit kiszivárogtatnak ezekről a dolgokról, azonnal ki lesznek rúgva. Ennek ellenére hasonló történetek jutottak el hozzá, ezek lényege, hogy a gyerekek és felnőttek felnéznek az igazgatóra.

Mint mondta, először jön a verbális megaláztatás, aztán olyanok, hogy egyszerűen bezárják őket egy szobába, majd a folyamatos nyúlkálás, pacsizás „és amit úgy hívnak a fiúk, hogy mogyorózás”.

Czapáry Veronika tudomása szerint a hat vélelmezett áldozat mindegyike férfi. Az Indexnek azt mondta:

Én tizenegy áldozatról tudok név szerint, de hattal beszéltem is. A tizenegy ember közül kettő volt kiskorú a történtekkor, egyikük 13 éves.

Állítása szerint neki olyan áldozatok is megnyíltak, akik újságírókkal nem akartak beszélni. Valószínűleg azért is hallgattak, mert magukat hibáztatták, vagy attól féltek, hogy bajuk lehet. Volt, aki 13 évesen elmondta a nevelőjének, de nem történt semmi.

Czapáry nem tart attól, hogy Kerényi Miklós Gábor bepereli, mert biztos abban, ha bíróság elé kerülne az ügy, akkor az eddig megszólaló áldozatok mellett mások is színre lépnének.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top