Sztárok

Teljesen összeroppant Cseke Katinka lánya

A távol töltött idő nemcsak az Ázsia Expressz szereplőit, hanem a hozzátartozóikat is megviselte, például Cseke Katinka lányát.

Az Ázsia Expressz szereplői  még tavasszal keltek útra, hogy megtapasztalják, miként boldogulnak  pénz nélkül egy teljesen idegen országokban. Cseke Katinkának is voltak nehézségei, de nemcsak ő, a 16 éves lánya is megszenvedte az időszakot.

„Konkrétan besokkolt! Ahogy ő nevezi, kapott egy kisebb idegösszeroppanást, folyamatosan sírt és zokogott. Rájött, hogy ami olyan természetes, hogy anya ott van, segít, és biztonságot ad, az mégsem olyan természetes. Amikor elutaztam, ez jó időre megszűnt, és kicsit fejbe kólintotta a lányt” – árulta el a színésznő a Blikknek. „Hosszú idő volt ez neki, 16 éves, még gyerek. Nem csak én hiányoztam neki, ő is nagyon hiányzott nekem, meg az apukám. Minden mást kibírtam.  Azt a túlélési módszert választottam, hogy a jelenben maradok, ez volt a műsor tanulsága. Egyébként mindig a múlton vergődtem, vagy a jövőn gyötrődtem, Ázsiában viszont mindig az adott feladatra, a túlélésre koncentráltam” – mondta Cseke Katinka.

Fotó: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top