Sztárok

Abaházi Nagy Lívia féltékennyé tett a párját

Abaházi Nagy Lívia arról mesélt, hogyan élték meg a párjával, hogy az X-Faktor miatt hosszabb időt töltöttek távol egymástól.

Abaházi Nagy Lívia nem bánja, hogy távoznia kellett az X-Faktorból, hiszen elérte a célját, megismerték a nevét, és sokakkal az operát is sikerült megszerettetnie. A párjával már nagyon hiányoztak egymásnak. „Honvágyam van, de a párom is hiányzik, akivel csak szombatonként, az élő adás alatt találkoztunk. Legutóbb amikor meglátott, olyan hatalmas csókot adott, hogy szinte bekapta az egész számat. Meg is lepődtem, hogy ilyen heves volt, de hát hiányzom neki” – mesélte a Blikknek Abaházi Nagy Lívia.

Arról is szó esett, hogy megfordultak a szerepek, hiszen korábban ő volt féltékeny, most pedig a párja. „Régen én voltam féltékeny. Zoltán festő, sokszor mondta, hogy én vagyok a múzsája. Ilyenkor mindig megjegyeztem, remélem, én vagyok az egyetlen. Most viszont ő lett egy kicsit féltékeny – mesélte az énekesnő. – Sok fiúval laktam együtt, Gulyás Roland bókokkal halmozott el, Berta Danival is jó barátok lettünk, bírtam a humorát. Ezeket mind el is meséltem Zolinak, aki azzal viccelt, féltékennyé tettem.”

Fotó: RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top