Sztárok

Sarka Kata mellei külön életet élnek

Néha olybá tűnik, Sarka Kata kamaszodik. Mivel a késői kamaszkorra jellemző, hogy a lányok egyre nőiesebbé, teltebbé válnak.

Sarka Kata arca és idomai jelen vannak a hazai médiában: akárcsak a többi portálnak, úgy az NLCafénak sem szokása szó nélkül elmenni egy-egy látványos Instagram- vagy Facebook-posztja mellett. Például itt ez a kutyás: 

Ha blökivel ritkán is, Sarka Kata inkább Hajdú Péterrel közös gyerekeivel fényképezi magát. A két gyerek, Noncsi és Dávidka tulajdonképpen az ország szeme előtt cseperedik, noha Dávidka ritkán tűnik fel anyja közösségi felületein. Bezzeg a kislány.

#halloween #halloweenpumpkin #withmykids

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

Más vonalról: a fentebbi képeken túl Sarka Kata hajlamos megmutatni az idomait, most viszont nem vetkőzött neki, de a szűk szoknya, a szűk ing nagyjából mindent erősen kiemel rajta. Mutatjuk: 

Van még: 

 Mindehhez egy kommentelő ennyit tesz hozzá: 

Kata hová nyomod ki magad annyira??!!meg vagy feszülve nem attól leszel jó hogy teszed magad!!!olyan vagy mint aki karót nyelt:DD 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top