Sztárok

Polgár Kriszta összeugrott a párjával, volt feszültség

Nehezen csiszolódott össze Polgár Kriszta és Király Peti, és ez a feszültség most már a kamerák mögött ülőknek is jól érezhető. A Konyhafőnök VIP ma sem marad könnyek nélkül.

A középdöntővel folytatódik tovább ma 18:55-től a Konyhafőnök VIP, melyben ma a pirosak – Polgár Kriszta, Bundy Gergő és Király Peti (ÉNB) –, valamint a kékek – vagyis Dobó Ági, Szabó Simon és Lotfi Begi – küzdenek meg egymással. Ám a pirosak között „mártáspara” üti fel a fejét, feszültséget okozva ezzel a csapatban.

Fotó: RTL Klub/Konyhafőnök VIP, Király Peti és Polgár Kriszta

Míg Király Peti  nem ragaszkodik a mártáshoz, Polgár Kriszta úgy érzi, az sokat lendítene az ételen. Ez a nézeteltérés pedig nem kis feszültséget okoz közöttük. „Volt olyan pont, mikor azt éreztem, hogy elkezdenek gyűlni a viharfelhők. Erre még rápakolt a Kriszta női pánikja. Volt egy olyan fejlövése, hogy mindenáron mártást akart a főételhez, én pedig nem. Annyira tolta, hogy úgy voltam vele, hogy nem érdekel, csak hagyjon békén, csináljuk meg a mártást” – mondta Peti, aki a vitákkal mély nyomot hagyott Krisztában, olyannyira, hogy az egykori szépségkirálynő sírva-nevetve fogadta a zsűri értékelését.

Fotó: RTL Klub/Konyhafőnök VIP, Polgár Kriszta, Király Peti, Bundy Gergő

Hogy a csapat ételei miként sikerültek, kiderül a mai Konyhafőnök VIP-adásból:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top