Sztárok

Megtalálták Olivia Newton-John 12 éve eltűnt szerelmét egy nudista strandon

Egy mexikói nudista strandon akadtak a nyomára Olivia Newton-John 12 évvel ezelőtt rejtélyes körülmények között eltűnt barátjára.

Több éve halottá nyilvánították már a most hatvanéves Patrick McDermottot, miután 2005-ben eltűnt egy kaliforniai hajókirándulás közben. A férfi akkor épp Olivia Newton-John vőlegénye volt, a színésznőt nagyon megviselte a férfi rejtélyes eltűnése.

Bár a férfit végül 2008-ban halottá nyilvánították, a családja nem nyugodott bele a dologba, és magánnyomozót fogadott – írja a Daily Mail. A férfira végül egy amerikai médiaügynökség bukkant rá egy mexikói nudista strandon, miközben barátnőjével napozott. Patrik McDermott felbukkanásáról már tavaly is pletykáltak, de akkor még nem volt konkrét bizonyíték a „feltámadásáról”.

Olivia Newton-John megkönnyebbült, amikor megtudta, hogy egykori szerelme életben van, és igyekszik megbocsátani neki. Ám figyelmét leginkább saját küzdelmére kell koncentrálnia, miután ismét rákot diagnosztizáltak a Grease egykori sztárjánál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top