Sztárok

Till Attila: „Egy éve nem iszom alkoholt”

Till Attila nagyjából egy éve döntött úgy, hogy nem iszik több alkoholt, és életmódot vált. A műsorvezető a Borsnak mesélt arról, hogy mennyire fontos szerepet játszik most a sport az életében.

Till Attila saját elmondása szerint nagyjából egy éve nem iszik alkoholt, és sokat sportol. „Meguntam azt a fajta Till Attilát, most a sportos Tilla van. Tizenöt év alatt nekem is volt néhány korszakom. Amikor felszedtem pár kilót, amikor lefogytam, vagy rengeteget dolgoztam. Akkor még két gyerekem volt, most három. Tizenkilenc, tizenhat és kilencévesek. Már nem vagyunk kisgyerekes család” – mondta Till Attila, aki hiúságáról is beszélt: „Csak jó karban van a külsőm. Jól tartom magam! Elfogadó vagyok, felőlem mindenki azt csinál, amit akar, de az ember magával kritikus. Ha tükörbe nézel, a hibáidat látod. Pedig jól kell, hogy érezd magad a bőrödben” – mondta a műsorvezető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top