Sztárok

A Kártyavár stábját is zaklatta szexuálisan Kevin Spacey

Rutinszerűen fogdosta a fiatal férfiakat Kevinc Spacey a House of Cards forgatása közben, megmérgezve ezzel a forgatás légkörét. A színészt az egyik produkciós asszisztens szexuális zaklatással is megvádolta.

Kevin Spacey egyik újabb áldozata, egy produkciós asszisztens vallott arról, hogyan támadta le őt a House of Cards (magyarul Kártyavár) című sorozat forgatásán az ismert színész, akit a stáb több tagja is szexuális ragadozóként jellemzett a CNN-nek. Spacy beleegyezésük nélkül fogdosta, és durva beszólásokkal zaklatta jellemzően fiatal férfi áldozatait.

A konkrét esetben a produkciós asszisztens a színészt egy külső forgatási helyszínre fuvarozta, amikor Spacey belenyúlt a nadrágjába. Őt ez teljesen lesokkolta, lebénította, mert míg ő szinte senki sem volt a stábban, Spacey a sorozat sztárjaként hatalmi helyzetben volt. Miután megérkeztek, és bevitte a színész csomagjait a lakókocsijába, ott Spacey sarokba szorította, és ismét fogdosni kezdte. Az asszisztens itt már határozottan ellenkezett, mire Spacey gyorsan távozott a forgatásról.

A fiatal asszisztens az autós zaklatás előtt néhány hónappal jelezte a főnökeinek, hogy Spacey szexuálisan zaklatja őt, de csak azt a megoldást tudták kitalálni, hogy nem hagyták kettesben a színészt az asszisztenssel. Ekkor egy pár hónapra Spacey leállt a zaklatással.

A stáb többi tagja is hasonló esetekről számolt be a CNN-nek, a személyazonosságát titkoló asszisztens szerint Spacey igazi szexuális ragadozó, aki viselkedésével teljesen megmérgezte az egész forgatás légkörét is.

A Hosue of Cards produkciós asszisztense azután állt elő történetével, miután Anthony Rapp színművész hétfőn azzal vádolta meg Spacey-t, hogy 1985-ben, amikor Rapp még csak 14 éves volt, Spacey egy házibuliban szexuálisan zaklatta. 

Kevin Spacey még aznap közleményben kért bocsánatot, védekezésképp elmondta, hogy részeg volt és amúgy is meleg. Azóta egyre többen vádolják szexuális zaklatással a színészt, aki bejelentette, hogy kezeltetni fogja magát, és egy időre visszavonul.

A zaklatási botrány kirobbanásakor a House of Cards sorozat gyártója, a Netflix bejelentette, hogy nem készül következő évad a sorozatból, majd nem sokkal később azt is, hogy az éppen futó évadot sem fejezik be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top