Sztárok

A rajongók segítségével temetnék el Som Lajost

Teljesen elszegényedett élete utolsó éveire a Piramis legendája, Som Lajos, ezért temetéséhez a rajongók segítségét is várják.

A hetvenéves korában elhunyt Som Lajos feleségének komoly gondokat fog okozni férje temetése, írja a Blikk. A lap szerint azonban érkezik segítség: a Piramis alapítójának zenésztársai a Facebookon hívják fel a rajongók figyelmét, támogassák a családot lehetőségük szerint. „Ha tényleg ennyire szerettétek Som Lajost, és tényleg ilyen jó barátai voltatok, mint ahogy itt több százan leírjátok a videóim alatt, akkor most támogassátok a feleségét, mert nagyon nehéz körülmények között van, neki nagy probléma lesz a temetés megszervezése, főleg a kifizetése” – szól az üzenet.

Pedig Som Lajos egyik barátja szerint a rocker nem élt mindig szegénységben. „Amikor ment Lajos szekere, nagyon jól élt. A Benczúr utcai lakása tele volt festményekkel, még a csapok is aranyozottak voltak! Aztán amikor egyre kevesebb lett a bulija, majd már semmi nem volt, lassan felélte mindezt, hiszen az életvitele nem változott. A lovak és a bulik elvitték az összes pénzét” – fogalmazott az ismerős.

A zenész hagyatékában szerepel egy drága basszusgitár, ami a Rockmúzeumba kerül Som halálával. A legalább egymillió forintot érő darabot 2014-ben adományozta az intézménynek Som, majd ez év elején visszakérte, ám a jelek szerint nem volt szíve pénzzé tenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top