Sztárok

Tatár Csilla a második gyerekről: „most jól megvagyunk”

Valóságos csodaként élte meg Tatár Csilla, hogy anya lett, és minden pillanatot élvez, amit a kis Milán Rubennel tölthet. A kistestvér érkezéséről és a magánéletéről mesélt most a műsorvezető.

Ahogyan a Story magazinnak meséli Tatár Csilla, először meglepődött, amikor belecsöppent a férje famíliájába. „Érdekes mozaikcsalád a mienk” – állítja a műsorvezető, aki ennek kapcsán mesélt arról is, milyen jó a viszonya az anyósával, valamint a férje, Balázs két nagyobbik gyerekével, és most először azt is elmondta, hogyan alakult a kapcsolata Balázs volt feleségével, Zsuzsával. 

Nem járunk össze kávézgatni, de jól megértjük egymást. Együtt töltjük a családi ünnepeket, és egyszerűen imádja a gyerekemet! Tudom, hogy ez sokaknak fura, először nekem is az volt, de nagyon jó érzés. 

Tatár Csilla a férjével, Balázzsal és a kisfiukkal, Milán Rubennel (FOTÓ: Facebook/Tatár Csilla)

Tatár Csilla mindenkinek olyan boldog családot kíván, mint amilyenben ő él. Szerinte az anyósának, Marinak köszönhető, hogy ennyire jól működik ez a szokatlan családmodell.  

Érdekes családunk van, mert mindenki elvált a férjem részéről. Balázs testvérének van három gyereke, a férjemnek az első házasságából van egy felnőtt fia és egy felnőtt lánya, itt van velünk Milán, és Mari második férjének is van már három unokája az előző házasságából, így jön ki a kilenc unoka.

Ám az sem kizárt, hogy hamarosan bővül a család, hiszen Tatár Csilla és Balázs felkészült egy újabb kisbabára. 

Nem mondom, hogy nem került szóba, meglátjuk, mit hoz az élet. Most hárman nagyon jól megvagyunk, de minden lehetséges. 

Nem akarnak „rágörcsölni” semmire, és nem akarnak ütemtervszerűen élni. Egyelőre élvezik, hogy minden jól alakul. Hogy milyenek a hétköznapok, hogyan illeszkednek ebbe Csilla szülei, arról a Storynak mesélt a műsorvezető. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top