Sztárok

Sebestyén Balázsnak le kell állni az ivással

Nem tudja, meddig jut el, nem tudja, hova vezet, de Sebestyén Balázs beszáll a Száraz november elnevezésű kezdeményezésbe, és várja az eredményt.

Tavaly indult itthon a Száraz november elnevezésű program, amely eredetileg Nagy-Britanniából származik. A kezdeményezés célja, hogy választ kapjunk, hogy mi a viszonyunk az italhoz, és főként az úgynevezett kockázati ivóknak ad támpontot abban, mennyire is bírják, és milyen az élet alkohol nélkül. Ehhez a kezdeményezéshez idén Sebestyén Balázs is csatlakozik. 

Én elmondtam, hogy mivel a Száraz novemberről beszéltünk, így elkezdem a Száraz novembert, és elmondom tök őszintén, hogy meddig jutottam. Lehet, hogy végigcsinálom, lehet, hogy elhasalok, lehet, hogy ma este elhal a kezdeményezés, vagy most kimegyek a hűtőhöz, és azonnal iszom valamit. Tehát nem tudjuk, meddig jutunk. 

A Rádió1 műsorvezetője szerint ez fontos kezdeményezés, amelyhez szeretné, ha a hallgatók is csatlakoznának, és így megnézhetik, hogy milyen a kapcsolatuk az alkohollal. Vadon Janival ma a reggeli műsorban érdekes szociológiai kísérletnek nevezték, mivel kiderül belőle sok minden. Többek között, hogy mennyire hiányzik az alkohol, ingerültebb leszel-e nélküle, hiányzik-e, vagy fel sem tűnik, hogy nem iszol. 

Sebestyén Balázs is várja, hogyan alakul a Száraz november kísérlete (Fotó: Facebook/Sebestyén Balázs)

Három-négy naponta egy pohár bort iszom, de legyünk őszinték, hogy a magyar lakosság nagy része ennél többet iszik.

Hallgasd meg az adást, amelyből kiderül az is, hogy a hallgatók hogyan állnak ehhez a kérdéshez:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top