Sztárok

Liptai Claudiának a család az első

Szigorú feltételekkel állt újra munkába Liptai Claudia, és csak addig fog dolgozni, amíg nem kell elhanyagolnia családját.

Liptai Claudia egyéves kisfia, Marcell az első és legfontosabb prioritás a műsorvezető életében. A Sztárban sztár zsűrizése ebből a szempontból pont kapóra jött, hiszen csak egy napot kell távol lennie a héten a picitől. Azonban tartott is a visszatéréstől. „Nem tudtam, hogy hogy fog menni, vág-e az agyam, fel tudom-e venni a ritmust. A kollégák és a stáb olyan szeretettel fogadtak, hogy az egészen megható volt. Az első néhány megszólalás után azonban minden visszatért” – fogalmazott Liptai.

liptai claudia, marcell születésnap

Kép forrása: Facebook

Új műsora azonban megkavarja a jól bevált rendszert. „Az Appra Magyar! más beosztást igényel majd, hiszen keddtől szombatig kell megoldanunk az estéket. Amikor Ádám nem ér rá, akkor Zita mama vigyáz a gyerekekre. Nálunk ő igazi családtag, hiszen Panka születése óta mellettünk van. Délelőttönként és kora délután továbbra is együtt leszünk Marcival, este pedig a reklámszünetekben videotelefonon követem majd, hogy éppen mi is történik otthon” – mondta a műsorvezető a Blikknek.

Liptai Claudia azonban jelezte, ezt nem fogja a végtelenségig csinálni. „Csak előre meghatározott számú műsorra szerződtem, és annál többet nem is vállalok. Nekem nagyon nehezen adatott meg az, hogy igazi családban élhessek. Sokat vártam erre. Mindent ennek rendelek alá, ez a legfontosabb. Ami emellett belefér, azt boldogan csinálom, ami nem, azt nem” – zárta a beszélgetést a csinos tévés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top